Бренд «Природне Джерело» — на благодійному заході до Міжнародного дня захисту дітей у Києві

08.06.2016

4 червня в київському парку Дружби народів пройшов благодійний захід #DayForTheFuture, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Організатори свята — громадська організація і Благодійний фонд «Єдина Сила» — порадували маленьких киян та їхніх батьків, а також гостей столиці концертом, квестами, тренінгами та майстер-класами. Крім того, було проведено забіг #RunForTheFuture на підтримку розвитку дитячого та юнацького спорту в Києві. Під час заходу пройшов збір грошей для допомоги дітям із синдромом Дауна, що виховуються в дитячих будинках обласних центрів України.

Бренд «Природне Джерело» підтримав подію, забезпечивши його учасників питною водою.

«Ми не роздумуючи прийняли пропозицію організаторів #DayForTheFuture приєднатися до заходу, адже концепція "Дня заради майбутнього" співзвучна принципам бренду "Природне Джерело". Популяризація здорового й активного способу життя серед дітей і молоді — це те, до чого сьогодні варто докладати особливих зусиль. Окремо хотілося б відзначити важливість акції зі збору грошей для дітей із синдромом Дауна, які живуть в інтернатах. Не секрет, що умови в багатьох таких закладах далекі від норм, і наш обов'язок — посильно допомогти виправити цю ситуацію», — говорить PR-директор ГК «Нові Продукти», Олена Селютіна.

У пробігу #RunForTheFuture були передбачені три дистанції: 10 км, 5 км і 500 м для дітей. Маршрут проклали територією парку Дружби народів і Труханового острова. Потім учасників заходу чекав концерт українських зірок, різноманітні спортивні змагання і творчі майстерні. На свято були запрошені сім'ї учасників АТО.