Як криптовалюта впливає на оздоровлення та самовдосконалення людини? Відповідь мають екосистема Fridn та бренд «Природне Джерело»!

09.07.2018

Команда ГК «Нові Продукти» завжди тримає руку на пульсі нових технологій та намагається стежити за революційними відкриттями у світі. Саме до таких революційних відкриттів людства слід зарахувати криптовалюти – адже це певною мірою альтернативна фінансова реальність, захищена від криз та підробок, хоч це й здається неймовірним у сучасному цифровому світі.

6 липня у конференц-залі київського President Hotel за підтримки бренду кришталево чистої мінеральної води «Природне Джерело» від ГК «Нові Продукти» відбулась конференція Welcome to Fridn.World – знайомство з абсолютно новою екосистемою, яка дозволить людям не просто користуватися криптовалютами, а заробляти активи, роблячи корисні для себе та свого саморозвитку дії.

Програмний маніфест Fridn на офіційному сайті проголошує: «Головна цінність, яку людина може привнести у світ, – це вона сама. Екосистема Fridn вимірює ефективність людини як здорового і корисного члена суспільства, перетворюючи параметри корисних дій повсякденному житті у криптоактиви. Якщо завтра замість сотень мільйонів робітників працюватимуть роботи, то чим займуться всі ці люди? Наша відповідь – вони будуть займатися саморозвитком і при цьому заробляти. Екосистема Fridn – це здорове, ефективне та благополучне майбутнє».

Fridn – це глобальна організація, центральний офіс якої розташований у Нью-Йорку, а локальні офіси – у різних країнах світу. Система дозволить заробляти криптоактиви, дистанційно вивчаючи науки та іноземні мови, за пробіжку у парку чи навіть за дотримання правил дорожнього руху – а потім витрачати зароблене на спеціальному торговельному майданчику.

«Для нас дуже важливо, що Fridn – це не просто надсучасний фінансовий проект, а ціла екосистема, яка піклується про створення нового свідомого суспільства. Такі пріоритети, як здоровий спосіб життя та отримання нових знань, співзвучні нашим уявленням про світле майбутнє людства і, безумовно, є програмними для нашого бренду “Природне Джерело”. Саме тому ми з радістю підтримали захід Fridn», – коментує PR-директор Групи Компаній «Нові Продукти» Олена Селютіна.

Безумовно, найкращим другом і партнером людини, яка прагне самовдосконалення та світлого майбутнього, має стати кришталево чиста мінеральна вода «Природне Джерело»™, яка видобувається з артезіанського джерела в місті Жашкові, екологічно чистому регіоні України. Перед розливом у пляшки вода проходить багатоступеневу очистку, зберігаючи при цьому всі корисні мінерали.