Батончики EatMe схвалені Асоціацією дієтологів України

28.07.2016

Фруктово-горіхові батончики EatMe пройшли експертну оцінку Асоціації дієтологів України та отримали право використовувати знак «Схвалено Українською асоціацією дієтологів» як продукт, визнаний компонентом здорового харчування.

«Незважаючи на те що корисність снеків EatMe вже була підтверджена висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи Міністерства охорони здоров'я України та у нас є сертифікат, який свідчить про те, що батончики відповідають всім критеріям безпеки продуктів харчування і їх можна давати навіть дітям від трьох років, ми з нетерпінням чекали результатів експертизи в Асоціації дієтологів. Позитивна оцінка цього авторитетного об'єднання ще раз довела, що продукція EatMe — це виняткова якість і турбота про здоров'я споживача», — коментує новину Вікторія Папазова, директор з маркетингу ГК «Нові Продукти».

В експертних висновках Української асоціації дієтологів, отриманих ГК «Нові Продукти» 25 липня 2016 року, відзначається, що в батончиках EatMe низький відсоток вільного цукру і значна кількість клітковини, при цьому снеки помірно калорійні (від 386 до 478 ккал на 100 г). Це і дозволяє вважати їх варіантом здорового перекусу.

Експертні висновки Асоціації дієтологів України були складені на основі вивчення рецептур батончиків і аналізу результатів лабораторних досліджень зразків, проведених державним підприємством «Укрметртестстандарт».