Політика конфіденційності

Преамбула:

Ми є «контролером даних» для цілей Генерального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») та іншого європейського законодавства про захист персональних даних, а також «власником персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних »від 01.06.2010 р. № 2297-VI.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

  • ви дали згоду на обробку персональних даних;
  • обробка необхідна з метою укладення або виконання договорів з Вами або надання Вам додаткових послуг;
  • така обробка вимагається законодавством країн, c якими ми маємо договірні відносини.

Поняття:

  • Персональні дані – це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).
  • Користувач – фізична особа, якій належать персональні дані та яку можна ідентифікувати у відповідності з їх персональними даними, або яку вже ідентифікували.
  • Адміністрація сайтів – фізична або юридична особа, яка займається управлінням Сайтами в тому числі збором персональних даних.

Сайти, які використовують персональні дані користувачів (далі – сайти):

Які дані ми зберігаємо:

Сайт Які персональні дані ми збираємо.
http://newproducts.ua/
  • e-mail;
  • ім’я;
  • прізвище;
  • місто;
  • резюме (файл);
  • повідомлення.
http://kings-bridge.ua/
  • інформація, чи є користувач повнолітнім;
  • е-mail;
  • ім’я;
  • повідомлення;
https://rozumno.org/
  • назва організації;
  • ім’я;
  • e-mail;
  • контактний телефон;
  • тема;
  • повідомлення;
  • презентація (файл).
http://eat-me.ua/
  • e-mail;
  • ім’я;
  • повідомлення.

Де зберігаються файли Cookies?

Всі файли Cookies, які ми збираємо зберігаються в браузері користувачів, на вашій пошті (наприклад, на серверах Microsoft, якщо ви користуєтеся Office365) і в MailChimp. Збережені на вашому пристрої файли cookies ідентифікують не конкретного користувача, а використовуваний Вами комп’ютер або мобільний пристрій за допомогою ідентифікаційних міток, що генеруються у випадковому порядку.

  1. Розділ I. Загальні положення:
    1. 1.1.Ця Угода регулює відносини користування Сайтами з «Користувачами».
    2. 1.2.Обробка персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних користувачів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»).
    3. 1.3.Дана Угода є публічним договором, відповідно до якого Користувач свідчить про приєднання до цієї Угоди. Він повністю підтверджує свою згоду з перерахованими нижче умовами. Сайти пропонують Користувачеві доступ до використання онлайн-сервісів за допомогою комп’ютерної програми на умовах, передбачених цією Угодою.
    4. 1.4.Використання Користувачем Сайтів означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувачів.
    5. 1.5.Політика конфіденційності застосовується тільки до Сайтів, які перераховані в преамбулі до цієї Угоди. Адміністрація сайтів не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на Веб-сайтах.
    6. 1.6.Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем.
  2. Розділ ІІ. Цілі обробки даних:
    1. 2.1.Адміністрація використовує дані в наступних цілях:
      1. 2.1.1.обробка запитів, що надходять і зв’язку з Користувачем;
      2. 2.1.2.проведення маркетингових, статистичних та інших досліджень;
      3. 2.1.3.таргетування рекламних матеріалів на Сайті.
  3. Розділ ІІІ. Предмет політики конфіденційності:
    1. 3.1.Наша Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайтів щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті.
    2. 3.2.Адміністрація здійснює зберігання даних і забезпечує їх охорону від несанкціонованого доступу та поширення відповідно до внутрішніх правил та регламентів.
    3. 3.3.З метою підвищення якості роботи, Адміністрація сайтів вправі зберігати лог-файли про дії, здійснені Користувачем в рамках використання Сайтів протягом 1 (одного) року.
  4. Розділ IV. Принципи обробки персональних даних:
    1. 4.1.обробляти в законний, правомірний і прозорий спосіб («Законність, правомірність і прозорість»);
    2. 4.2.вважати достатніми, відповідними та обмежити їх у міру необхідності з урахуванням мети обробки («мінімізація даних»);
    3. 4.3.збирати для певних, чітких і законних цілей та в подальшому не обробляти способом, несумісним з такими цілями; подальшу обробку для досягнення цілей суспільних інтересів, цілей наукового, статистичного або історичного дослідження не можна вважати, згідно зі статтею 89 (1), несумісними з первинними цілями («цільове обмеження»);
    4. 4.4.обробляти способом, який забезпечує захист персональних даних від несанкціонованої або незаконної обробки та проти ненавмисної втрати, знищення або нанесення збитку, із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів («цілісність і конфіденційність»).
  5. Розділ V. Законність обробки:
    1. 5.1.Обробка є законною, при виконанні наступних умов:
      1. 5.1.1.користувачі дали свою згоду на використання даних для однієї або в декількох конкретних цілях;
      2. 5.1.2.надання даних необхідно для виконання угоди з Користувачем і (або) будь-яких попередніх зобов’язань до заключення цієї Угоди;
      3. 5.1.3.обробка необхідна для виконання встановлених законом обов’язків, які покладено на Адміністрацію сайту;
      4. 5.1.4.обробка пов’язана з тим чи іншим завданням, яке здійснюється в інтересах суспільства або при здійсненні офіційних повноважень, покладених на Адміністрацію сайту;
      5. 5.1.5.обробка необхідна в цілях забезпечення законних інтересів, переслідуваних Адміністрацією сайту або третьою стороною.
  6. Розділ VI. Права Користувача:
    1. 6.1.отримувати від Адміністрації сайтів всю інформацію про зібрані персональні дані;
    2. 6.2.знати період зберігання персональних даних, або, якщо це неможливо, – критерії визначення такого періоду;
    3. 6.3.на отримання від Адміністрації сайтів підтвердження факту обробки її або його персональних даних;
    4. 6.4.на виправлення його або її неточних персональних даних, які повинна здійснити Адміністрація сайту без всякої необґрунтованої затримки. З огляду на мету обробки, користувач повинен мати право заповнити незаповнені персональні дані, в тому числі, надавши додаткову заяву;
    5. 6.5.на стирання своїх персональних даних, яке має здійснити Адміністрація сайту без всякої безпідставної затримки;
    6. 6.6.на обмеження обробки персональних даних;
    7. 6.7.на отримання його або її персональних даних, які були надані Адміністрацією сайту, в структурованому, зручному форматі, легко зчитуватися машиною, і має право на передачу таких даних іншому контролеру без перешкод від контролера;
    8. 6.8.користувачі мають право пред’явити претензію до компетентного органу із захисту даних.
  7. Розділ VII. Cookies та інші технології відстеження:
    1. 7.1.Використовуючи Сайти та інші пов’язані сервіси та інструменти, Ви погоджуєтеся з Політикою конфіденційності ГК «НОВІ ПРОДУКТИ» та на використання встановлених нами і третіми сторонами файлів cookies, а також, на застосування інших технологій відстеження дій на сайтах для забезпечення коректної їх роботи, зокрема, ми маємо право збирати сукупні дані про використання сайтів з метою поліпшення взаємодії з Вами в інтернет-просторі. Ви можете відключити деякі файли cookies, які використовуються нами, однак це може вплинути на можливість і коректність використання нашого сайту.
    2. 7.2.Ви можете налаштувати Ваш браузер таким чином, щоб він повідомляв Вас про отримання cookie-файлу, а Ви могли вибирати, приймати його чи ні. При цьому, відключивши cookies в настройках Вашого браузера, Ви не зможете скористатися всіма функціями персоналізації.
      Cookies-файли є невеликими файлами даних, в формі тексту і/або чисел, які зберігаються на Вашому комп’’ютері або будь-якому іншому пристрої з інтернет-браузером при відвідуванні веб-сайту з тим, щоб Ваш пристрій розпізнавався при подальшому відвідуванні.
    3. 7.3.Виконуючи вимоги Генерального регламенту щодо захисту даних, прийнятого постановою ЄС 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR), в частині що стосуються обробки персональних даних і захисту конфіденційності в секторі електронних комунікацій e-Privacy Directive, нам необхідно отримати Вашу згоду на використання файлів cookies, і їх установку на Ваших пристроях.
    4. 7.4.Які бувають види файлів cookies:
      1. 7.4.1.Обов’язкові файли cookies – це файли cookies, необхідні для належної роботи Сайту. Вони дозволяють користуватися певними функціями Сайту, наприклад, забезпечують безпеку входу в аккаунт на Сайті.
      2. 7.4.2.Аналітичні/робочі файли cookies – за допомогою цих файлів здійснюється збір даних про кількість користувачів сайту, вибір ними інформації при пошуку, а також інших даних, необхідних для підвищення функціональності сайту.
      3. 7.4.3.Функціональні файли cookies – це файли cookies, які використовуються для розпізнавання користувача при його повторному відвідуванні сайту. Вони допомагають персоналізувати контент Сайту, зберегти вибір і т.п.
      4. 7.4.4.Рекламні файли cookies/файли cookies третіх сторін – за допомогою цих файлів інформація про поведінку користувача на Сайті використовується для показу йому цільової та/або іншої реклами.
    5. 7.5.У діяльності Сайтів використовуються наступні файли cookies:
      1. 7.5.1.Strictly Necessary:
        • файли cookies, які необхідні для виконання основних функцій.
      2. 7.5.2.Functionality:
        • файли cookies, які використовуються для зберігання налаштувань, встановлених користувачами, таких як: ім’я, обліковий запис, мова та місце розташування.
      3. 7.5.3.Advertising and Analytics:
        • файли cookies, які дозволяють створювати анонімні дані про використання Користувачем Сайтів, демографічну статистику, а також розрізняти запити від різних браузерів і зберігати корисну інформацію.
      4. 7.5.4.Embedded Content:
        • файли cookies, які належать різним стороннім додаткам і сервісам для підвищення зручності відвідувачів Сайтів. До них відноситься вбудований контент з Youtube і т.д. Ми не маємо прямого контролю над інформацією, яка збирається цими файлами cookies.
      5. 7.5.5.Security:
        • файли cookies, які є частиною механізму безпеки. Вони захищають веб-сайти від хакерів, кіберзлочинців, спамерів і спамерських пошукових роботів. Ми не зберігаємо ніяких особистих або конфіденційних даних в цих файлах cookiеs.
  8. Розділ VIII. Технічні, організаційні та інші заходи захисту даних:
    1. 8.1.З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми впровадили безліч технічних і організаційних заходів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.
    2. 8.2.Адміністрація сайтів дотримується принципів мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна, або інформацію, яку Ви за своєю згодою надаєте з перевищенням необхідної обробки. Крім цього, ми налаштували всі інтерфейси нашого веб-сайту і додатки для надання послуг так, щоб дотримувалася максимально можлива конфіденційність, конфігурації якої Ви можете відкоригувати на свій розсуд.
    3. 8.3.При передачі персональних даних державним органам ми завжди використовуємо найбезпечніші та перевірені шляхи передачі таких даних.
  9. Розділ IX. Час зберігання персональних даних:
    1. 9.1.Ми не будемо зберігати Ваші персональні дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.
    2. 9.2.Щоб вирахувати відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, мету, для якої їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.
    3. 9.3.Персональні дані повинні оброблятися і зберігатися до тих пір, поки вони потрібні для тих цілей, для яких вони були зібрані.
    4. 9.4.Таким чином:
      1. 9.4.1.персональні дані, зібрані для цілей, пов’язаних з виконанням Угоди між адміністрацією сайту і Користувачем, зберігаються до тих пір, поки ця Угода не буде виконана в повному обсязі.
      2. 9.4.2.персональні дані, зібрані з метою забезпечення законних інтересів адміністрації сайту, зберігаються до тих пір, поки вони необхідні для здійснення таких цілей. Користувачі можуть знайти конкретну інформацію про законні інтереси, переслідуваних адміністрацією сайту, у відповідних розділах цього документа.
      3. 9.4.3.адміністрації сайту може бути дозволено зберігати Персональні дані протягом більш тривалого періоду часу в тому випадку, якщо Користувач дав згоду на таку обробку, до тих пір, поки таку згоду не буде відкликано. Крім того, Адміністрація сайту може бути зобов’язана зберігати Персональні дані протягом більш тривалого періоду часу, якщо це потрібно для виконання встановлених законом обов’язків, або за розпорядженням того чи іншого органу влади.
    5. 9.5.Після закінчення терміну зберігання персональні дані видаляються. Таким чином, право на доступ, право на видалення, право на виправлення і право на перенесення даних не можуть бути здійснені в судовому порядку після закінчення терміну зберігання.
  10. Розділ Х. Відкликання згоди на обробку персональних даних та право на забуття:
    1. 10.1.У разі, якщо адміністрація Сайтів обробляє Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, для цілей здійснення маркетингових розсилок), подальшу обробку можна в будь-який час припинити. Досить відкликати згоду на таку обробку.
    2. 10.2.Ви також можете використовувати своє право на забуття. У випадках, передбачених ст. 17 GDPR, адміністрація Сайтів знищить Ваші персональні дані, які обробляє, за винятком тих персональних даних, які ми зобов’язані будемо зберегти відповідно до законодавчих вимог.